Tuotteet

Käyttö

Hierontarengas Dynamic Health Hoop S

Dynamic Health Hoop S

Dynamic Health Hoop S – renkaan kuvaus

Dynamic Health Hoop – hierontarengas koostuu 8 muoviosasta „one thought” – kiinnityksellä. Dynamic Health Hoop – hierontarengas on helppo koota ja purkaa.
Voimistelurenkaan paino - 1,6 kg. Läpimitta - 107 cm.
Dynamic Health Hoop – voimistelu-hierontarenkaan etuna on 48 silikonista hierontaosaa sisäänrakennetuilla magneeteilla. Sen lisäksi Dynamic Health Hoop – renkaan jokaisella hierontaosalla on ainutlaatuinen ilmaväli, joka takaa kivuttoman treenauksen.

Hierontarengas Dynamic Health Hoop S – on tehokas treenaaja painon pudottamiseksi. Voimistelurenkaan pyöriessä vatsa-, selkä-, reisi- ja pakaralihakset aktivoituvat kiitos hieronnan vaikutukselle.
Kiitos rengasosien ainutlaatuisille ilmaaukoille Teitä odottavat Dynamic Health Hoop S – renkaan kanssa dynaamiset treenit, jotka antavat mahtavia tuloksia.
Jokaiseen hierontaosaan sisäänrakennetut magneetit muodostavat harjoituksen aikana magneettikentän, nostaen täten harjoitusten tehokkuutta.
Dynamic Health Hoop S – renkaan hierontaosat vaikuttavat lihaksiinne ja vartalon akupunktisiin pisteisiin aivan kuten hierojan sormet.
Harjoittelu rengas-hierojan kanssa auttaa Teitä pääsemään helposti ja nopeasti eroon liiasta rasvasta, kasvattamaan lihaksia ja kiinteytymään.
Dynamic Health Hoop S – hierontarengas auttaa polttamaan ylimääräistä rasvaa vyötärön alueella, vahvistamaan lihaksia sekä aktivoimaan verenkiertoa, säilyttäen vartalonne hoikkana ja kauniina.

Renkaan kokoaminen

Renkaan kokoamiseksi painakaa nappia ja yhdistäkää värikkäät osat huolellisesti. Renkaan purkamiseksi painakaa nappia ja irrottakaa osat.

Varoitukset

Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla voi vyötärön alueella esiintyä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen estämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa.

Harjoittelun aikana huolehtikaa, ettei hierontarengas koske ympärillänne oleviin esineisiin ja muihin ihmisiin.

  1. Renkaan käyttöä ei suositella raskaina oleville, vanhuksille eikä selkä- ja vatsavaivaisille.
  2. Säilyttäkää ohje

Älkää käyttäkö rengasta muihin kuin ohjeessa mainittuihin tarkoituksiin.

-Renkaan väri voi vaihdella

Malli: PHD25000S
Materiaali: PE, PC, ABS, PVC, PP
Väliosan koko: 44 X 27 X 9 cm
Valmistettu Koreassa