Produkter

Guide

Dynamic Health Hoop S

Dynamic Health Hoop S

Beskrivning utav hoop Dynamic Health Hoop S

Massage hoop Dynamic Health Hoop består av 8 delar.
Vikt - 1,6 kg. Diameter - 107 cm
Fördelen med en hoop massage Dynamic Health Hoop är att den har 48 inbyggda magneter och innehåller kiselvätska.
Dessutom har den en unik luft massage faktor som gör att du kan hantera smärtan.
Massage hoop Dynamic Health Hoop S - en effektiv tränare för viktminskning. När den roterande ringen genomför effekterna av massage, lindrar smärtorna i musklerna vid rygg, lår och skinkor.
Med Dynamic Health Hoop S Har en unik luft och inbyggda magneter i var och en utav cellerna. Med magnetfält i samband med motion så ökar effektiviteten i övningarna.
Massage hoop Dynamic Health Hoop S påverkar musklerna, liksom finger massage.
Lektioner med hoop-massage hjälper dig att lätt och snabbt bli av med överskottet fett, ökar muskelvolymen och stärker kroppen.

Att bygga ihop.

För att sammansätta ringen, tryck på knappen och för delarna samman. För att sedan montera loss ringen så använder du samma knapp fast du drar delarna isär..

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre
och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andra ändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.

Modell: PHD25000S
Material: PE, PS, ABS, PVC, PP,
Magneten stål
Sätt storlek: 44 X 27 X 9 cm
Made in Korea.