Tuotteet

Käyttö

Hierontarengas Dynamic Health Hoop W

Dynamic Health Hoop W

Dynamic Health Hoop W – renkaan kuvaus

Dynamic Health Hoop W – rengas koostuu 8 muoviosasta „one thought”-kiinnityksellä. S Dynamic Health Hoop W-hierontarengas on helppo koota ja purkaa.
Voimistelurenkaan paino – 2,3 kg. Läpimitta – 108 cm.

Dynamic Health Hoop W – renkaalla on 72 silikonista hierontaosaa siksakkina sisäänrakennetulla magneetilla.
Dynamic Health Hoop W – renkaan jokaisessa hierontaosassa on ainutlaatuinen suurennettu ilmaväli, joka takaa kivuttoman treenauksen.
Jokaisen hierontaosan sisään rakennetut magneetit muodostavat harjoitusten aikana magneettikentän, joka suurentaa rengasharjoituksen tehokkuutta.
Kiitos kontrolloidun ja tasapainotetun renkaan painolle Dynamic Health Hoop W ei rupea valumaan vartaloa pitkin alas.
Hierontarengas Dynamic Health Hoop W on tehokas treenaaja painon pudottamiseksi. Kiitos hierontavaikutukselle rengasta pyörittäessä vatsa-, selkä-, reisi- ja pakaralihakset aktivoituvat.
Dynamic Health Hoop W auttaa polttamaan liiallista rasvaa vyötärön alueella, vahvistamaan lihaksia sekä aktivoimaan verenkiertoa, säilyttäen vartalonne hoikkana ja kauniina.
Säännölliset harjoitukset hierontarenkaalla auttavat pääsemään helposti ja nopeasti eroon liiallisesta rasvasta, kasvattamaan lihaksia sekä kiinteyttämään.

Renkaan tehokas käyttö

Astukaa Dynamic Health Hoop W – renkaan sisään ja nostakaa se vyötärön korkeudelle. Pankaa rengas lannealuetta vasten takaamaan suuri väli vyötärön ja renkaan välille, sekä aloittakaa pyörittämään rengasta vartalon ympäri, pitäen sitä vyötärön korkeudella.
Pidentäkää hitaasti harjoitusten kestoa sekä treenien tehokkuutta vastaavasti kunnollenne.
Jos tunnette olevanne jo varma renkaan käytöstä, voitte riippumatta pyörimisen suunnasta suurentaa rasitusta vyötärölle, liikuttamalla lanteita eteen ja taakse, ei vasemmalle-oikealle niin kuin tavallisesti käytössä. Tehokkaampia harjoituksia varten yrittäkää tanssia musiikin tahdissa, liikuttaen käsiä rengasta pyörittäessä. Näin voitte kehittää erilaisia lihasryhmiä. Harjoittelemalla joka päivä 20–60 minuuttia television edessä tai musiikkia kuunnellen, saavutatte toivotun tuloksen – pudotatte painoa, vahvistatte lihaksia, muutatte vartalon muotoa hoikaksi ja täytätte vartalonne voimalla ja terveydellä.

- Renkaan väri voi vaihdella

Renkaan kokoaminen

Renkaan kokoamiseksi painakaa napista ja yhdistäkää värilliset osat huolellisesti. Renkaan purkamiseksi painakaa napista ja irrottakaa osat.

Varoitukset

Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla voi vyötärön alueella esiintyä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen estämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa.

Harjoittelun aikana huolehtikaa, ettei hierontarengas koske ympärillänne oleviin esineisiin ja muihin ihmisiin. Renkaan käyttöä ei suositella raskaina oleville, vanhuksille eikä selkä- ja vatsavaivaisille.
Säilyttäkää ohje. Jos tunnette heikkoutta selän alueella, yrittäkää välttää suuria rasituksia. Arvioikaa voimanne realistisesti.
Älkää käyttäkö rengasta muihin kuin ohjeessa mainittuihin tarkoituksiin.
Neuleet ja trikoo saattavat muotoutua harjoitusten aikana, käyttäkää erityisvaatetusta tai vyötä. Älkää irrottako hierontaosia.

Malli: PHD25000S
Materiaali: PE, PS, ABS, PVC, PP
Väliosan koko: 45 X 26,5 X 13 cm
Valmistettu Koreassa