Produkter

Guide

Dynamic Health Hoop W

Dynamic Health Hoop W

Beskrivning hoop W Dynamic Hälsa Hoop II

Obruch Dynamic Health Hoop W består av 8 delar.
Vikt 2,3kg. Diameter 108 cm
Hoop Dynamic Health Hoop W har 72 kisel element med inbyggda magneter som ligger sicksack.
Hoop Dynamic Health Hoop W Har en unik utvidgande luft i varje massage inslag som gör att du kan hantera smärtan.
På grund utav inbyggda magneter i varje del i ringen så gör det att det bildar ett magnetfält i samband med motion, som ökar effektiviteten i övningarna.
Med justerad och balanserad vikt så kommer ringen inte att glida ner från midjan.
Dynamic Health Hoop W - är en effektiv tränare för viktminskning. När den roterande ringen genomför effekterna av massage, hjälper den dig mot muskelsmärta vid rygg, lår och skinkor.
Lektioner med hoop-massage hjälper dig att lätt och snabbt bli av med överskottet fett, ökar muskelvolymen och stärker kroppen. Du blir smidigare och du kommer att se och känna skönhet i din figur.

Effektiv användning utav ringen.

Dynamic Health Hoop W. Lyft den till midjan. Upprätthåll ett stort avstånd mellan midjan och ringen, börja rotera ringen runt din kropp, håll alltid ringen i midjehöjd.
Håll omväxlande cirklar medurs och moturs.
Med förtroende hantering, oberoende av rotationsriktning kan du öka belastningen på midjan, höfterna flyttar fram och tillbaka, i stället för höger-vänster, som vid normal användning.
För ett mer effektivt utnyttjande, försök att dansa till musiken, som utför rörelsen med händerna samtidigt som du snurrar ringen runt midjan. Så kan du känna av olika grupper av muskler.
Samtidigt som du tittar på TV eller lyssnar på musik över 20-60 minuter kommer du att nå önskat resultat - att minska vikten, stärka dina muskler, vilket gör kroppen fin form och förbättrar din styrka och hälsa. Färg kan variera hoop

Att bygga ihop.

För att sammansätta ringen, tryck på knappen och för delarna samman. För att sedan montera loss ringen så använder du samma knapp fast du drar delarna isär..

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre
och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andra ändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.

Modell: PHD25000S
Material: PE, PS, ABS, PVC, PP,
Magneten stål
Sätt storlek: 45 x 26,5 x 13 cm
Made in Korea