Produkter

Guide

Hur man väljer en massage band?

Hur man väljer en massage band?

Massage tunnband, välj vikt, beroende på din bygga och fysisk träning.

Det enklaste massage hoop Junior Health Hoop (0,73 kg) utan magneter
speciellt lämpad för barn.

För nybörjare och vuxna uppmanas den lätta vikten: Massage hoop New Body Health Hoop (1,1 kg) utan magneter samt hoop Massage Magnetisk Health Hoop (1,2 kg) med magneter.

Den genomsnittliga vikten av massage ringar: Dynamic Health Hoop S (1,6 kg), Jemimah Health Hoop II (1,7 kg) och S Passion Health Hoop (2 kg), lämpliga för personer med god fysisk form och redan har erfarenhet av utbildning med en lätt hoop emballeras.

Kraftig massage tunnband: W Dynamic Health Hoop (2,3 kg), Vita Health Hoop (2,5 kg), Passion Health Hoop (2,9 kg), som rekommenderas för män och kvinnor av sport utbildning och erfarenhet av träning med massage hoop genomsnittliga vikter på minst sex månader.

Hur tillåter användning av massage basket?

Förbränningen av kalorier.
Som med alla aerob belastning, torsion band skulle orsaka ökade slöseri med kalorier kroppen noga ackumulerade av vårdslös äta kakor och godis.
Utbildning i vestibulära apparaten.
Regelbunden motion med band förbättrar samordningen.
Bättre tarm.
När rotationerar, hoop arbetar med muskler, vilket positivt påverkar fungerande inre organ.
Bekvämt och enkelt att använda.
Lär dig hur man använder det så lätt som paj, och risken för skador är mycket liten. Samtidigt har mer än en sport projektilvävmaskiner finns alltid till hands, du behöver inte gå till en dyr fitness club, klickar du bara på i sin lägenhet rum poprostorney. Förbättrar hudens tillstånd i midjan och låren.
Efter occupationen av band, detta ämnesområde smidigt (det är inte längre stå för plötslig förhöjning fett), reducerade celluliter.

Gör bandet inte illa för inre organ ?

Du behöver inte oroa dig för din inre organ, eftersom det skyddar abdominal muscle stammen och trycker tillbaka. Men om du inte har gjort sedan barndomen lämplighet, rekommenderar inte att du börjar med en stor vikt alternativ. Som din muskel Korsettmakare är för svaga för att «motstå» två kilo i vikt.

Vad är det mest effektiva massage band?

Effekten av utbildning i massage hoop beror på din uthållighet och styrka. Rekommenderad utbildning ungefär 25 -30 minuter per dag (fortbildning).

Varför magneter?

Magneter är utrustade med alla massage tunnband, som börjar med vikten på 1,2 kg.
Under påverkan av magnetfält förbättrar blodflöde, syrgasförsörjning i huden. Grundval av biologiska effekter av magnetisk synfält pekar ELEKTROMOTORISK kraft i den ström av blod och lymfa. Genom lag, magnetisk induktion i dessa miljöer, såväl rörliga ledare, det finns svaga strömmar, förbättras under metaboliska processer.
Vad är skillnaden mellan en massage från en traditionell BANDJÄRN, en vän från barndomen?
Först, naturligtvis, vikt. Aluminium band som vi spelade som ett barn som väger ungefär 500 gram, stål vägt 950 gram.
Andra bredd massage hoop mycket mer respektive «bearbetade» stor yta.
Den tredje delen av närvaro av massage band gör en mycket effektivare om ditt jobb «bort onödig». Känslan av massage som du får när du använder våra Gymnastikutrustning ringer kan jämföras med akkupunkturnym medicinsk massage proffs. Massage Elements tunnband "är" den mest problematiska punkten i din form, skickligt drabbar de mest utsatta muskler på kroppen, återlämna dem till makten, elasticitet och ton.
Medicinska studier har visat att regelbundna möten med en massage hoop positivt påverka inte bara ditt utseende. Genom gymnastik, utbildning i massage hoop normala arbetet i inälvor, botar många sjukdomar, kvinnors, tåg andnings-och hjärt-och kärlsystemet.
Hur kan man snurra på band?
Stand up straight ( stå up rakt), ben rakt eller något böjd på knä vid skuldra bredd eller något större. Kroppsvikt jämnt fördelade på foten och tårna riktas något utåt. Håll band i händerna.
Tryck abdominal muskler och trycker tillbaka och försöka hålla dem i denna position under hela utbildningstiden. Nu kan vi gå hoop, och bad honom om denna rotation. Förflyttning av kroppen, ben och hals kraft spinna band runt midjan och låren.
Och glöm inte att allt är i era händer. Ju, förr du börjar vägen till en perfekt figur och ihållande, desto snabbare kommer den att passera.
Finns det några kontraindikationer för massage sessioner med band?
Massage band rekommenderas inte för gravida kvinnor, äldre och personer med buk-skador och ryggrad, med hudsjukdom, och med öppna sår, färska sömmar. Använd inte massage band efter kejsarsnitt.