Produkter

Guide

Hur blir man av med övervikt i midjan?

Hur blir man av med övervikt i midjan?

Om det fanns en möjlighet att bli av med övervikt runt midjan ... Bukfetma - är ett statligt organ där fett samlas runt midjan intensivt och buk, medan armar och ben är slanka.
Oregelbundna måltider, alkohol, rökning och bristande motion - det är de främsta anledningarna till bildandet av sömmen fett i buken. Bukfetma - är en direkt eller indirekt orsak till sjukdomar som diabetes, högt blodtryck, åderförkalkning, förlamning och hjärtsjukdomar. Detta är ännu farligare än allmän fetma, mätt i ökningen av kroppsvikt. Föresten, hur vet man om man har övervikt i midjan eller inte?
Enligt professionell klinisk forskning,har män midjan 90 cm (35 inches) och kvinnor med en midja på 80 cm (31 tum) är benägna att fetma i buken.
De interna och subkutant fett - det två huvudtyper av bukfetma. Bland män, fett brukar ackumuleras i inredningen. Medan kvinnorna utgjorde subkutant fett, oftast i höfterna, vilket gör den siffra som tar formen av päron.
Experter tror att risken för hjärt-kärlsjukdom är mer mottagliga för inre fett än underhudsfett.
Det finns några liv för att hjälpa till med att undanröja eller förhindra uppkomsten av fett i midjan. Först måste du alltid äta vid vissa tider och ta den ordinerade mängden mat. Helg mat och over ätning - en viktig orsak till fetma. Bland de många olika sätt att lösa problemet med fysiska övningar med Health Hoop funnit mest effektiva. Om du gör med massage hoop på 30-60 minuter varje dag, så snart din kropp kommer att vara balanserad, flytta och attraktiva utan några tecken på bukfetma. Flytta feta kroppsdelar, dans under övningar får du en del av sina drömmar snabbt och effektivt.