Produkter

Guide

Jemimah Health Hoop II

Jemimah Health Hoop II

Beskrivning utav hoop Jemimah Health Hoop II

Massage hoop Jemimah Health Hoop II består av 8 delar.

Vikt - 1,7 kg. Diameter - 107 cm

Fördelen med en hoop massage Jemimah Health Hoop är att den har 96 elastiska silikon massage element med inbyggda magneter.
Dessutom har Jemimah Health Hoop en unik luft i varje massage faktor som gör att du kan hantera smärtan.
Jemimah Health Hoop ger en effektiv massage i muskler vid rygg, mage och lår. Jemimah Health Hoop påverkar muskler och akupunktur punkter på kroppen, liksom finger massage, på de mest problematiska och känsliga ställerna.
Massage hoop Jemimah Health Hoop hjälper dig att lätt och snabbt bli av med överskottet fett, ökar muskelvolymen och stärker kroppen.

Att bygga ihop.

För att sammansätta ringen, tryck på knappen och för delarna samman. För att sedan montera loss ringen så använder du samma knapp fast du drar delarna isär..

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre
och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andra ändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.
Plocka inte isär massage elementen

- Färg kan variera Modell

Modell: PHJ25000N
Material: PE, PP, PVC,
Steel, magneter
Sätt storlek: 44 x 24 x 13 cm
Made in Korea