Tuotteet

Käyttö

Hierontarengas Jemimah Health Hoop II

Jemimah Health Hoop II

Jemimah Health Hoop II – renkaan kuvaus

Hierontarengas Jemimah Health Hoop II koostuu 8 muoviosasta „one thought”-kiinnityksellä. Jemimah Health Hoop II – hierontarengas on helppo koota ja purkaa.
Voimistelurenkaan paino – 1,7 kg. Läpimitta – 107 cm.
Jemimah Health Hoop II – voimistelu-hierontarenkaan etuna on 96 tiukkaa silikonista hierontaosaa sisäänrakennetulla magneetilla. Sen lisäksi Jemimah Health Hoop II-rengastreenaaja jokaisessa hierontaosassa ainutlaatuinen ilmaväli, joka takaa kivuttoman treenauksen.
Hierontarengas Jemimah Health Hoop takaa pakara-, selkä- ja reisilihasten tehokkaan hieronnan. Jemimah Health Hoop – renkaan hierontaosat vaikuttavat lihaksiinne ja vartalon akupunktisiin pisteisiin aivan kuten hierojan sormet, erityisesti kaikkein ongelmallisimmissa ja hellimmissä paikoissa. Jemimah Health Hoop – hierontarengas auttaa polttamaan liiallista rasvaa vyötärön alueella, vahvistamaan lihaksia sekä aktivoimaan verenkiertoa, säilyttäen vartalonne hoikkana ja kauniina.
Kiitos kontrolloidun ja tasapainotetun renkaan painolle Jemimah Healt Hoop ei ala valumaan vartaloa myöten alas.

Renkaan kokoaminen

  • Renkaan kokoamiseksi painakaa nappia ja yhdistäkää värikkäät osat huolellisesti. Renkaan purkamiseksi painakaa nappia ja irrottakaa osat.

Varoitukset

Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla voi vyötärön alueella esiintyä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen estämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa.

Harjoittelun aikana huolehtikaa, ettei hierontarengas koske ympärillänne oleviin esineisiin ja muihin ihmisiin. Renkaan käyttöä ei suositella raskaina oleville, vanhuksille eikä selkä- ja vatsavaivaisille.
Säilyttäkää ohje. Jos tunnette heikkoutta selän alueella, yrittäkää välttää suuria rasituksia. Arvioikaa voimanne realistisesti.
Älkää käyttäkö rengasta muihin kuin ohjeessa mainittuihin tarkoituksiin.
Neuleet ja trikoo saattavat muotoutua harjoitusten aikana, käyttäkää erityisvaatetusta tai vyötä. Älkää irrottako hierontaosia.

- Renkaan väri voi vaihdella

Malli: PHJ25000N
Materiaali: PE, PP, PVC
Väliosan koko: 44 X 24 X 13 cm
Valmistettu Koreassa