Produkter

Guide

Magnetic Health Hoop II

Magnetic Health Hoop II

Beskrivning utav hoop Magnetisk Health Hoop II

Massage hoop Magnetisk Health Hoop II består av 8 delar. Massage hoop Magnetisk Health Hoop

Vikt - 1,2 kg. Diameter - 107 cm
Fördelen med en Gymnastikutrustning hoop massage Magnetisk Health Hoop II ät att den har 48 elastiska silikon massage element med inbyggda magneter.
Dessutom hoop-simulator Magnetisk Health Hoop II har en unik luft massage faktor som gör att du kan hantera smärtan.
Massage hoop delarna påverkar muskler och akupunktur punkterna på kroppen, liksom finger massage, dem mest problematiska och känsliga platserna. Massage Magnetisk Health Hoop ringen trimmar midjan, stärker musklerna och förbättrar blodcirkulationen. Med tiden kommer du känna dig smidig och du kommer se skönheten i din figur.

Att bygga ihop.

För att sammansätta ringen, tryck på knappen och för delarna samman. För att sedan montera loss ringen så använder du samma knapp fast du drar delarna isär..

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andraändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.

Modell: PHM20000N
Material: PE, PVC, PP,
Magneten stål
Sätt storlek: 44 X 27 X 9 cm
Made in Korea