Tuotteet

Käyttö

Hierontarengas Magnetic Health Hoop II

Magnetic Health Hoop II

Magnetic Health Hoop II – hierontarenkaan kuvaus

Magnetic Health Hoop II – hierontarengas koostuu 8 muoviosasta „one thought”- kiinnityksellä. Magnetic Health Hoop II – hierontarengas on helppo koota ja purkaa.
Voimistelurenkaan paino - 1,2 kg. Läpimitta - 107 cm.
Magnetic Health Hoop II- hierontarenkaan etuna on 48 tiukkaa silikonista hierontaosaa sisäänrakennetuilla magneeteilla. Sen lisäksi Magnetic Health Hoop II- renkaan jokaisella hierontaosalla on ainutlaatuinen ilmaväli, joka takaa kivuttoman treenauksen.
Magnetic Health Hoop – renkaan hierontaosat vaikuttavat lihaksiinne ja vartalon akupunktisiin pisteisiin aivan kuten hierojan sormet, erityisesti kaikkein ongelmallisimmissa ja hellimmissä paikoissa. Magnetic Health Hoop – hierontarengas auttaa polttamaan rasvaa vyötärön alueella, vahvistamaan lihaksia ja aktivoimaan verenkiertoa, säilyttäen vartalonne hoikkana ja kauniina.
Kiitos kontrolloidun ja tasapainoitetun renkaan painolle Magnetic Health Hoop ei ala liukumaan vartaloa pitkin alas.

Renkaan kokoaminen

  • Renkaan kokoamiseksi painakaa nappia ja yhdistäkää värikkäät osat huolellisesti. Renkaan purkamiseksi painakaa nappia ja irrottakaa osat.

Varoitukset

Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla voi vyötärön alueella esiintyä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen estämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa.

Harjoittelun aikana huolehtikaa, ettei hierontarengas koske ympärillänne oleviin esineisiin ja muihin ihmisiin. Renkaan käyttöä ei suositella raskaina oleville, vanhuksille eikä selkä- ja vatsavaivaisille.

- Renkaan väri voi vaihdella

Säilyttäkää käyttöohje
Malli: PHM20000N
Materiaali: PE, PVC, PP, magneetti, teräs
Väliosan koko: 44 X 27 X 9 cm
Valmistettu Koreassa