Tuotteet

Käyttö

Hierontarengas New body Health Hoop

New Body Health Hoop

New body Health Hoop – renkaan kuvaus

New body Health Hoop – hierontarengas koostuu 8 muovikappaleesta „one thought”- kiinnityksellä. New body Health Hoop hierontarengas on helppo koota ja purkaa.
Voimistelurenkaan paino: 1,1 kg. Läpimitta - 107 cm.

New body Health Hoop – voimistelurenkaan etuna on 72 muovista hierontaosaa.

  • New body Health Hoop – renkaan hierontaosat vaikuttavat lihaksiinne aivan kuten hierojan sormet.
  • New body Health Hoop – hierontarengas auttaa polttamaan rasvaa vyötärön alueella, vahvistamaan lihaksia sekä aktivoimaan verenkiertoa, säilyttäen vartalonne hoikkana ja kauniina.
  • Kiitos tarkistetulle ja tasapainotetulle renkaan painolle voitte treenata kauan. Voimistelurengas koostuu 8 osasta. Voitte säädellä sitä vastaavasti vartalonmallillenne, käyttäen joko kaikkia 8 tai vain 7 osaa.
  • Rengasta voivat käyttää niin lapset kuin myös aikuiset.

Renkaan kokoaminen

  • Renkaan kokoamiseksi painakaa nappia ja yhdistäkää värikkäät osat huolellisesti. Renkaan purkamiseksi painakaa nappia ja irrottakaa osat.

Varoitukset

  • Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla voi vyötärön alueella esiintyä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen estämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa.
  • Harjoittelun aikana huolehtikaa, ettei hierontarengas koske ympärillänne oleviin esineisiin ja muihin ihmisiin. Renkaan käyttöä ei suositella raskaina oleville, vanhuksille eikä selkä- ja vatsavaivaisille. Säilyttäkää käyttöohje.

Jos tunnette heikkoutta selän alueella, yrittäkää välttää suuria rasituksia. Arvioikaa voimanne realistisesti. Älkää käyttäkö rengasta muihin kuin ohjeessa mainittuihin tarkoituksiin.

  • Neuleet ja trikoo voivat muotoutua harjoitusten aikana, käyttäkää erityisvaatetusta tai vyötä.

- Renkaan väri voi vaihdella
Malli: PHB15000N
Materiaali: PE, PC
Väliosan koko: 44 X 25 X 9 cm
Valmistettu Koreassa