Produkter

Guide

New Body Health Hoop

New Body Health Hoop

Beskrivning av Hoop new body Health Hoop

Vikt - 1,1 kg. Diameter - 107 cm Massage hoop new body Health Hoop består av 8 delar.
Fördelen med en Gymnastikutrustning hoop massage new body health Hoop är att den har 72 plast massage inslag.
Massage Delarna av band New Body health Hoop påverkar musklerna i din kropp, i likhet med fingrarna i masseur.
Massage hoop New Body Health Hoop hjälper delas överskottet fett i midjan, för att stärka musklerna och förbättra blodcirkulationen, smidighet och skönhet i din figur. Med justerad och balanserad viktring kan du träna längre. Du kan anpassa det till den siffran, med hjälp av alla 8 delar, eller bara 7.
Detta gör att du kan använda den som vuxen eller barn.

Att bygga ihop.

För att sammansätta ringen, tryck på knappen och för delarna samman. För att sedan montera loss ringen så använder du samma knapp fast du drar delarna isär..

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andraändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.

- Färg kan variera hoop

Modell: PHB15000N
Material: PE, PP
Sätt storlek: 44 x 25 x 9 cm
Made in Korea