Produkter

Guide

Passion Health Hoop

Passion Health Hoop

Beskrivning utav Passion Health Hoop

Massage hoop Passion Health Hoop består av 8 delar.
Vikt - 2,9 kg. Diameter - 108 cm
Fördelen med Passion Health Hoop är att den har 64 massage kisel element med inbyggda magneter och bioceramics.
Dessutom en unik luft i varje massage faktor som gör att du kan hantera smärtan.
Förekomsten av bioceramics och magneter i massage hoop faktorer förbättrar cirkulationen och bildandet av anjoner i blodet och påskyndar ämnesomsättningen. Njut av en aktiv och stimulerande träning när som helst.
Du kan känna effekterna av mjuk hand massage utan smärta, oavsett kraften rotationen.
Regelbundna möten med massage hoop hjälper till att bli av med överskottet fett vid magen och normalisera PERISTALTIK av tarm, vilket resulterar i muskelvolym vid magen, höfter och rygg.

Vad är anjoner?

Anjoner - negativt laddad element som oxygenater. Det mest gemensamma organ är berikat med anjoner under promenader genom skogen, nära vattenfall och mineral springs. Att öka antalet anjoner i blodet främjar omsättningen av celler och fyller kroppen med energi. Anjoner kallas ofta luft-vitamin, som renar blodet, stärker nerver och lindrar trötthet.

Effektiv användning utav ringen.

Om du just har börjat arbeta med en massage hoop, hjälp till med båda händerna för att vrida ringen runt midjan.
Håll omväxlande cirklar medurs och moturs.
Med förtroende hantering, oberoende av rotationsriktning kan du öka belastningen på midjan, höfterna flyttar fram och tillbaka, i stället för höger-vänster, som vid normal användning.
För ett mer effektivt utnyttjande, försök att dansa till musiken, som utför rörelsen med händerna samtidigt som du snurrar ringen runt midjan. Så kan du känna av olika grupper av muskler.
Samtidigt som du tittar på TV eller lyssnar på musik över 20-60 minuter kommer du att nå önskat resultat - att minska vikten, stärka dina muskler, vilket gör kroppen fin form och förbättrar din styrka och hälsa.
Färg kan variera hoop

Att bygga ihop.

För att sammansätta ringen, tryck på knappen och för delarna samman. För att sedan montera loss ringen så använder du samma knapp fast du drar delarna isär.

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andra ändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.

Modell: PHP45000N
Material: PE, PP, PVC,
Steel, magneter
Sätt storlek: 45 X 27 X 13 cm
Made in Korea.