Produkter

Guide

Rekommendationer för användning av tunnband Health Hoop

Rekommendationer för användning av tunnband Health Hoop

1. Gör inte ett uppehåll med sessioner med massage hoop. Om du gör med massage hoop i 10 minuter och sedan göra en paus i 5 minuter - att de inte ger önskad effekt. Syftet med övningarna för att gå ner i vikt - bli av med övervikt. Förbränning av fett inte förrän utövandet inte skulle pågå i 20 minuter eller mer. Medan endast 10 minuter och gör ett uppehåll, kan du bara bli av med socker, men inte fett. Alltså, ha tålamod och försöka tåg från 20 minuter eller mer.

2. Drick vatten under motion ... En del människor föredrar att inte dricka vatten under och efter övningar, säger «jag lider törst, men jag måste stå ut med, eftersom vatten ökar vikten». Om du lider av törst, du bör ha tillgång till vatten. Du har mycket att dricka eller att dricka högt kaloriinnehåll drycker. Meningslöss att försöka bli av med fukten i kroppen att gå ner i vikt. Problemet är fett, inte vatten. Vänligen dricka vatten under och efter träning.

3. Du är bara på helger? Det finns ingen tid att ägna sig åt arbetsdagar ... Upprepa var 2 dagar. Annars kommer du inte att se resultaten av övningarna. För att gå ner i vikt och hålla kroppen i tonen, övningarna bör göras minst 2 eller 3 gånger i veckan. Om du verkligen vill bli av med övervikt, glöm inte att träna så ofta som möjligt, upp till 5 gånger i veckan.

4. Inga tåg på fastande mage ... Tror du att fett bränns mer effektivt, om du är hungrig? Om du är på fastande mage innan middagen, på grund av den svaga av svält och du kommer inte att kunna delta i en lång tid. Och efter de övningar du vill göra är ännu starkare. Men om du gör omedelbart efter måltid kan det smärta i magen. Prova att träna efter maten smälta, men känslan av hunger har ännu inte kommit.

5. Inte överdriva med utövandet ... Första gången du använder band kan synas liten smärta, rodnad och klåda på huden i midjan för en kort tid.
För att förhindra att tillfälliga besvär, bära mer åtsittande kläder och successivt ökande belastning. En sådan reaktion av hud - fysiologiska anpassningen till träning. Detta kan pågå från 2 till 3 dagar, ofta mindre - 7-10 dagar. Alla dåliga känslor försvinner om du fortsätter att engagera sig med band. I stället kan du börja känna behaglig känsla av tryck och massage effekter hoop.
Om smärta och rodnad fortsätta permanent måste du skaffa ett läkarutlåtande för att förvissa sig om att allt är OK. Tidigare fall har visat att även friska människor under den första omgången med massage band känns svaga. Dans till musik, få glädje av occupationen. 30 minuter eller timmar av träning kommer att ge dig en underbar effekt, smal kropp och goda andar.