Tuotteet

Käyttö

Hierontarengas S Passion Health Hoop

S Passion Health Hoop

S Passion Health Hoop – renkaan kuvaus

Hierontarengas S Passion Health Hoop – koostuu 8 muoviosasta „one thought”-kiinnityksellä. S Passion Health Hoop – hierontarengas on helppo koota ja purkaa.
Voimistelurenkaan paino – 2 kg. Läpimitta – 107 cm.

S Passion Health Hoop –voimistelu-hierontarenkaan etuna on 96 silikonista hierontaosaa sisäänrakennetuilla magneeteilla ja metallikeramiikalla.
Sen lisäksi S Passion Health Hoop – rengas-treenaajan jokaisessa hierontaosassa on ainutlaatuinen ilmaväli, joka takaa kivuttoman treenauksen.

  • Tieteelliset kokeet näyttivät, että sisäänrakennetut magneetit jokaisessa 56 renkaan hierontaosassa edistävät verenkierron paranemista ja anionien syntymistä veressä, nopeuttavat aineenvaihduntaa, kyllästävät verta hapella.
  • Nauttikaa aktiivisista ja virkistävistä treeneistä milloin tahansa. Voitte tuntea pehmeän käsihieronnan tunteen ilman minkäänlaisia kipuja, riippumatta pyörimisen nopeudesta tai harjoitusten kestosta.
  • Säännölliset harjoitukset hierontarenkaalla auttavat pääsemään eroon liiasta rasvasta vatsan alueella, normalisoivat suolten peristaltiikkaa, virkistävät vatsa-, reisi- ja selkälihaksia.

Mitä ovat anionit?

Anionit on hapella rikastettuja negatiivisesti latautuneita osia. Elimistö rikastuu eniten anioneilla metsässä ja putousten ja mineraalilähteiden lähellä kävellessä. Anionien määrän kasvu veressä edistää solujen aineenvaihduntaa sekä täyttää vartalon energialla. Anioneja nimitetään usein ilmavitamiineiksi, jotka puhdistavat verta, vahvistavat hermoja ja poistavat väsymyksen.

Renkaan tehokas käyttäminen

  • Jos vasta aloitatte hierontarenkaalla harjoittelua, kierittäkää rengasta ympäri vyötärön molempia käsiä apuna käyttäen. Tehkää vuorotellen kierroksia myötä- ja vastapäivään.
  • Jos tunnette olonne renkaan käytössä jo varmaksi, voitte riippumatta pyörimisen suunnasta lisätä rasitusta vyötärölle, liikuttamalla lanteita eteen ja taakse, ei vasemmalle-oikealle niin kuin tavallisesti käytettäessä.
  • Tehokkaampia harjoituksia varten yrittäkää tanssia musiikin tahdissa, liikuttaen käsiä samanaikaisesti rengasta kierittäessä. Niin saatte kehittää erilaisia lihasryhmiä.
  • Harjoitellessa joka päivä 20–60 minuuttia television edessä tai musiikkia kuunnellen, saavutatte toivotun tuloksen – pudotatte painoa, vahvistatte lihaksia, muutatte vartalonne muotoa hoikaksi ja täytätte vartalonne voimalla ja terveydellä.

- Renkaan väri voi vaihdella

Renkaan kokoaminen

Renkaan kokoamiseksi painakaa napista ja yhdistäkää värilliset osat huolellisesti. Voitte muuttaa renkaan kokoa, yhdistämällä joko 7 tai 9 (lisätilauksesta) osaa.

Varoitukset

Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla voi vyötärön alueella esiintyä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen estämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa.

Harjoittelun aikana huolehtikaa, ettei hierontarengas koske ympärillänne oleviin esineisiin ja muihin ihmisiin. Renkaan käyttöä ei suositella raskaina oleville, vanhuksille eikä selkä- ja vatsavaivaisille.
Säilyttäkää ohje. Jos tunnette heikkoutta selän alueella, yrittäkää välttää suuria rasituksia. Arvioikaa voimanne realistisesti.
Älkää käyttäkö rengasta muihin kuin ohjeessa mainittuihin tarkoituksiin.
Neuleet ja trikoo saattavat muotoutua harjoitusten aikana, käyttäkää erityisvaatetusta tai vyötä. Älkää irrottako hierontaosia.
Malli:
Materiaali: PE, PP, PVC
Väliosan koko: 45 X 27 X 12 cm
Valmistettu Koreassa