Produkter

Guide

S Passion Health Hoop

S Passion Health Hoop

Beskrivning utav hoop S Passion Health Hoop II

S Passion Health Hoop består av 8 delar.

Vikt - 2 kg. Diameter - 107 cm

Fördelen med en S Passion Health Hoop är att den har 56 kisel element med inbyggda magneter.

S Passion Health Hoop har en unik luft massage faktor som gör att du kan hantera smärtan.
Vetenskapliga undersökningar har visat att närvaron av inbyggda magneter i 56-ty inslag förbättrar cirkulationen och bildandet av anjoner i blodet, påskyndar ämnesomsättningen och mättar blodet med syre.
Njut av en aktiv och stimulerande träning när som helst. Du kan känna effekterna av mjuk hand massage utan smärta, oavsett vid kraftig eller lugn rotation.
Regelbundna möten med massage hoop hjälper till att bli av med överskottet fett vid magen, normalisera PERISTALTIK av tarm, vilket resulterar i muskeltonus i magen, höfter och rygg.

Vad är anjoner?

Anjoner - negativt laddad element som oxygenater. Det mest gemensamma organ är berikat med anjoner under promenader genom skogen, nära vattenfall och mineral springs. Att öka antalet anjoner i blodet främjar omsättningen av celler och fyller kroppen med energi. Anjoner kallas ofta luft-vitamin, som renar blodet, stärker nerver och lindrar trötthet.

Effektiv användning av ringen

Om du just har börjat arbeta med en massage hoop, hjälp till med båda händerna för att vrida ringen runt midjan. Håll omväxlande cirklar medurs och moturs.
Med förtroende hantering, oberoende av rotationsriktning kan du öka belastningen på midjan, flytta höfterna fram och tillbaka, i stället för höger-vänster, som vid normal användning.
För ett mer effektivt utnyttjande, försök att dansa till musiken, som utför rörelsen med händerna samtidigt som du snurrar ringen runt midjan. Så kan du känna av olika grupper av muskler.
Samtidigt som du tittar på TV eller lyssnar på musik över 20-60 minuter kommer du att nå önskat resultat - att minska vikten, stärka dina muskler, vilket gör kroppen fin form och förbättrar din styrka och hälsa.
- Färg kan variera hoop.

För att sätta ihop ringen.

Klicka på knappen och för försiktigt dem färgglada delarna tillsammans. Du kan ändra storleken på ringen, genom att kombinera 7 eller 9 stycken (ytterligare order) tillsammans.

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre
och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andra ändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.

Modell:
Material: PE, PP, PVC,
Steel, magneter
Sätt storlek: 45 X 27 X 12 cm
Made in Korea.