Tuotteet

Käyttö

Suosituksia Health Hoop – renkaiden käyttämiseksi

Suosituksia Health Hoop – renkaiden käyttämiseksi

1.Älkää pitäkö taukoja hierontarenkaalla treenatessa. Jos harjoittelette hierontarenkaalla 10 minuuttia ja sen jälkeen pidätte 5 minuutin tauon, se ei ole tarvittavan tehokasta. Painoa pudotettaessa harjoittelun tavoitteena on ylimääräisistä kiloista eroon pääseminen. Rasvanpoltto ei ala ennen 20 minuutin kulumista harjoitusten aloittamisesta. Harjoitellessa 10 minuuttia ja pitäen sen jälkeen tauon, voitte päästä eroon sokerista mutta ette rasvasta. Joten olkaa kärsivällisiä ja yrittäkää harjoitella kerralla enemmän kuin 20 minuuttia.

2. Juokaa harjoittelun aikana vettä… Jotkut ihmiset eivät halua juoda vettä harjoitusten aikana eikä edes harjoitusten jälkeen, vaikkakin heillä on jano, mutta on kärsittävä sillä vesi edistää painonnousua. Jos Teillä on jano, silloin on juotava. Teidän täytyy juoda paljon tai käyttää runsaskalorisia juomia. Pudottaakseen painoa ei tarvitse luopua vedestä. Ongelma ei ole vedessä, vaan rasvassa. Juokaa harjoittelun aikana ja sen jälkeen vettä.

3. Voitte treenata ainoastaan viikonloppuisin? Arkipäivinä ei ole treenaamiseksi aikaa...Toistakaa harjoituksia joka toinen päivä. Muuten harjoittelulla ei ole toivottuja tuloksia. Jotta pudottaisi tehokkaasti painoa ja saavutettu paino pysyisi tasaisena, täytyy treenata vähintään 2-3 kertaa viikossa. Jos haluatte todella päästä ylimääräisistä kiloista eroon, treenatkaa vielä useammin, enintään 5 kertaa viikossa.

4. Älkää treenatko tyhjällä vatsalla... Luulette, että nälkäisenä rasva palaa tehokkaammin? Jos treenaatte tyhjällä vatsalla ennen lounasta, ette pysty tekemään sitä pitkään heikotuksen ja näläntunteen takia. Treenin jälkeen haluatte syödä vielä enemmän. Mutta jos aloitatte treenaamisen heti ruokailun jälkeen, saattaa vatsaa ruveta koskemaan. Yrittäkää treenata sen jälkeen kun ruoka on sulanut ja näläntunne ei ole vielä syntynyt.

5. Älkää treenatko liikaa… Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla saattaa vyötärön alueella ilmetä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen välttämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa. Tällainen ihon reaktio on fysiologinen mukautuminen harjoituksiin, joka saattaa kestää 2-3 päivää, harvemmin 7-10 päivää. Kaikki epämiellyttävät tunteet häviävät jatkossa renkaalla harjoitellessa ja sen sijaan alatte tuntemaan miellyttäviä tunteita kiitos renkaan pyörimiselle ja sen hierovalle vaikutukselle. Jos kipu ja punoitus eivät häviä, kääntykää lääkärin puoleen varmistaaksenne, että kaikki on kunnossa. Aikaisemmat tapaukset ovat näyttäneet, että jopa terveet ihmiset voivat tuntea heikkoutta ensimmäisten rengasharjoitusten aikana. Tanssikaa musiikin tahdissa, nauttikaa treenistä. Puolesta tunnista tuntiin treeniä on erittäin tehokas, antaa hoikan vartalon ja virkeän mielen.

www. health-hoop.eu