Tuotteet

Käyttö

Hierontarengas Vita Health Hoop

Vita Health Hoop

Vita Health Hoop – renkaan kuvaus

Vita Health Hoop on kehitelty nykyaikaisten teknologioiden avulla ja se on saavuttanut Health Hoop – johtoaseman hierontarengasten tuotesarjassa.
Hierontarengas Vita Health Hoop - se on uusi tuote magneeteilla ja biokeramiikalla.
Renkaan paino 2,5 kg. Renkaan läpimitta 108 cm.
Vita Health Hoop on yksi harvinaisista renkaista. Se on varustettu 80 magneetilla, jotka sijaitsevat renkaan sisäpuolella, sekä 384 akupunktisella kuperalla osalla, jotka rengasta pyöritettäessä rikastavat ympäröivää ilmaa negatiivisesti latautuneilla ioneilla (anionit).
Tieteelliset tutkimukset näyttivät, että ilman varustaminen anioneilla nostaa ihmisen mielialaa ja keskittymiskykyä sekä vaikuttaa samoin positiivisesti ihmisen elimistöön.
Magneetit synnyttävät pyöritettäessä tiettyä sähköistä jännitettä elimistössä, joka puolestaan stimuloi verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa, poistaa stressiä ja kipuja.
VITA Health Hoop ei ainoastaan vahvista vatsa-, selkä-, ja pakaralihaksia, vaan myös hieroo niitä painamalla akupunktisia pisteitä.
Harjoitellessa koette jotain hämmästyvää: se on samanaikaisesti niin pehmeä hieronta kuin myös aistien virkistys, aivan kuin raikkaassa ilmassa kävelemisen jälkeen.
Säännölliset harjoitukset hierontarenkaalla auttavat pääsemään eroon liiasta rasvasta vatsan seudulla, normalisoivat suolien peristaltiikkaa, virkistävät vatsa-, reisi- ja selkälihaksia. Erilaisia rengasharjoituksia tehdessä voitte yksinkertaisesti treenata vartaloanne.

Mitä ovat anionit?

Anionit on hapella rikastettuja negatiivisesti latautuneita osia. Elimistö rikastuu eniten anioneilla metsässä ja putousten ja mineraalilähteiden lähellä kävellessä. Anionien määrän kasvu veressä edistää solujen aineenvaihduntaa sekä täyttää vartalon energialla. Anioneja nimitetään usein ilmavitamiineiksi, jotka puhdistavat verta, vahvistavat hermoja ja poistavat väsymyksen.

Renkaan tehokas käyttäminen

  • Jos vasta aloitatte hierontarenkaalla harjoittelua, kierittäkää rengasta ympäri vyötärön molempia käsiä apuna käyttäen. Tehkää vuorotellen kierroksia myötä- ja vastapäivään.
  • Jos tunnette olonne renkaan käytössä jo varmaksi, voitte riippumatta pyörimisen suunnasta lisätä rasitusta vyötärölle, liikuttamalla lanteita eteen ja taakse, ei vasemmalle-oikealle niin kuin tavallisesti käytettäessä.
  • Tehokkaampia harjoituksia varten yrittäkää tanssia musiikin tahdissa, liikuttaen käsiä samanaikaisesti rengasta kierittäessä. Niin saatte kehittää erilaisia lihasryhmiä.
  • Harjoitellessa joka päivä 20-60 minuuttia television edessä tai musiikkia kuunnellen, saavutatte toivotun tuloksen – pudotatte painoa, vahvistatte lihaksia, muutatte vartalonne muotoa hoikaksi ja täytätte vartalonne voimalla ja terveydellä.

Renkaan kokoaminen

Renkaan kokoamiseksi painakaa napista ja laittakaa osat toistensa sisään.

Varoitukset

Renkaan ensimmäisellä käyttökerralla voi vyötärön alueella esiintyä punoitusta ja kuumotusta. Tilapäisen epämiellyttävän tunteen estämiseksi käyttäkää vyötä tai pukeutukaa paksumpiin vaatteisiin sekä lisätkää rasitusta pikkuhiljaa.

Harjoittelun aikana huolehtikaa, ettei hierontarengas koske ympärillänne oleviin esineisiin ja muihin ihmisiin. Renkaan käyttöä ei suositella raskaina oleville, vanhuksille eikä selkä- ja vatsavaivaisille.
Säilyttäkää ohje. Jos tunnette heikkoutta selän alueella, yrittäkää välttää suuria rasituksia. Arvioikaa voimanne realistisesti.
Älkää käyttäkö rengasta muihin kuin ohjeessa mainittuihin tarkoituksiin.
Neuleet ja trikoo saattavat muotoutua harjoitusten aikana, käyttäkää erityisvaatetusta tai vyötä. Älkää irrottako hierontaosia.
Malli: PHV35000W
Materiaali: PE, PP, PVC
Väliosan koko: 45 X 27 X 13 cm
Valmistettu Koreassa