Produkter

Guide

Vita Health Hoop

Vita Health Hoop

Beskrivning utav Vita Health Hoop II

Vita Hälsa Hoop är konstruerade med den senaste tekniken och intar en ledande plats i linje med massage ringen Health Hoop.
Vita Health Hoop - ett nytt koncept med bioceramics.
Vikt 2,5 kg Diameter hoop 108 cm
VITA Health Hoop är ett av de mest unika ringar. Den har 80 magneter placerade jämnt över hela omkretsen av insidan och 384 akupunktur convexity som i rotation berikar luften med negativt laddade joner (Anione).
Forskning har visat att tilluft anjoner förbättrar humör, koncentration av människor, samt ger allmänt positiva effekter på människokroppen.

Under rotation av magneter skapar en elektrisk spänning i kroppen, vilket i sin tur stimulerar blodcirkulationen, förbättrar ämnesomsättningen och minskar stress samt smärta.
VITA Health Hoop stärker musklerna i buken, ryggen och skinkorna genom sin massage akupunktur från sina kranar.
Regelbundna möten med massage ringen hjälper till att bli av med överskottet fett vid magen och normalisera PERISTALTIK av tarm, vilket resulterar muskelvolym i magen, höfter och rygg.

Vad är anjoner?

Anjoner - negativt laddad element som oxygenater. Det mest gemensamma organ är berikat med anjoner under promenader genom skogen, nära vattenfall och mineral springs. Att öka antalet anjoner i blodet främjar omsättningen av celler och fyller kroppen med energi. Anjoner kallas ofta luft-vitamin, som renar blodet, stärker nerver och lindrar trötthet.

Effektiv användning utav ringen.

Om du just har börjat arbeta med en massage hoop, hjälp till med båda händerna för att vrida ringen runt midjan.
Håll omväxlande cirklar medurs och moturs.
Med förtroende hantering, oberoende av rotationsriktning kan du öka belastningen på midjan, höfterna flyttar fram och tillbaka, i stället för höger-vänster, som vid normal användning.
För ett mer effektivt utnyttjande, försök att dansa till musiken, som utför rörelsen med händerna samtidigt som du snurrar ringen runt midjan. Så kan du känna av olika grupper av muskler.
Samtidigt som du tittar på TV eller lyssnar på musik över 20-60 minuter kommer du att nå önskat resultat - att minska vikten, stärka dina muskler, vilket gör kroppen fin form och förbättrar din styrka och hälsa.

Att bygga ihop.

För att sammansätta ringen, tryck på knappen och för delarna samman. För att sedan montera loss ringen så använder du samma knapp fast du drar delarna isär.

Varningar

Vid den första användningen utav ringen kan rodnad och irritation framstå på huden. För att förhindra tillfälliga obehag, bör du ha ett bältet eller åtsittande kläder och inte höja tyngden för hastigt.
Var försiktiga under övning, så att du inte stöter emot omkringliggande saker eller andra människor i din närhet.. Rekommenderas inte för gravida kvinnor , äldre
och människor med rygg och buk-skador. Håll dig till instruktionerna.

Försök att undvika tunga lyft om du känner dig svag i ryggen. Det är rimligt att räkna sina styrkor. Använd inte ringen för andra ändamål som inte nämns i instruktionen.
Stickat och trikå kan deformeras under övningar, använda särskilda kläder eller bälte.

Modell: PHV35000W
Material: PE, PP, PVC,
Steel, magneter
Sätt storlek: 45 X 27 X 13 cm
Made in Korea